Om Skellefteå El & Diesel

 
Skellefteå El & Diesel AB  grundades  år 1971. Verksamheten startade med en verkstad, med speciell inriktning på bilel och dieselproblem.
Vi växte snabbt och flyttade efter några år till större lokaler, samtidigt som vi också började med grossistförsäljning, med Bosch som huvudleverantör.
Lokalerna har byggts ut, personalstyrkan har växt och vi är idag över 20 heltidsanställda.
 

Grossist och butiksförsäljningen omfattar idag det mesta i reservdelar och biltillbehör.  På verkstaden utför vi reparation och service på de flesta bilmärken.

I vårt sortiment ingår bl.a. Bosch biltillbehör, Blaupunkts bilstereoprogram, Eberspächer bilvärme, Bosch verktyg, Valvoline smörjmedel,  reservelverk och massor av annat. Tillbehörssortimentet har BDS tillbehörs-katalogen som grund.
 

Vår verkstad har idag ett gediget kunnande på bilel, bensin/dieselevärmare, air condition, diesel (inklusive renoveringar av pumpar) samt insprutningssystem för bensinbilar. Vi har modern teknisk testutrustning för att klara nutida bilars avancerade elektroniksystem. Vi har även auktoriserad service för Bosch elverktyg.

Tveka heller inte att kontakta oss för att diskutera dina behov av reservkraft!
 

Du hittar oss vid norra utfarten från Skellefteå vid ishallen och campingen.